Baby mengeras setiap kali lepas bersama

Assalamualaikum Hi, Nak tanya.. Normal ke untuk ibu mengandung, setiap kali bersama mesti baby mengeras..?

4 Các câu trả lời

Normal...lg2 klo sda berada d trimester 3...sy skrg d trimester 3,takda mood dah nak bersama ngn asben😅...hilang nafsu,baby dah kerap mengeras n kat bawah rasa mcm d tekan2,rasa tak selesa...skrg dah nak masuk 32week...sda beberapa kali d datangi kontraksi palsu😊

2y trước

kan...😅

normal sis saya sampai 3 hri mengeras tpi bby aktif .jdi serik

2y trước

Ouh Hee okk.. Takut juga sebenarnya sebab bila dye mengeras tu, sakit juga lahh 😅

normal sis

2y trước

Ouh ok baik.. Hee terima kasih sudi respon 🥰

normal

2y trước

Ouh okk baik.. Terima kasih ya puan sudi respon ☺️