Dah 6 weeks tapi dalam ultrasound masih tak nampak apa-apa.

Assalamualaikum, nak tanya normal ke kalau dah 6 weeks lepas tu saya pergi ultrasound tapi tak nampak apa-apa? Dr suruh datang balik lagi 2 minggu. Ada anyone pernah jadi benda yang sama? Please help #firsttimemom

5 Các câu trả lời

hi. normal sis. kadang bila scan ni dia tak tentu and tak sama. ada orang bila scan cepat nampak, ada orang take time. so kalau mengandung more better buat scan 8weeks ke atas, sebab 8weeks ke atas memang dah nampak. apa pun semoga dipermudahkan. jangan risau ye. inshaallah ada tu.

yerr kantung kecik lagi. i pun ada buat sebelum ni masa 5week now dah 8week.. Alhamdulilah nnti awak nampak baby bump

normal sis.. sllu nya dr sarankan bt scan 8weeks keatas.. biasa sy akan call tnya dlu bru dtg bt scan..

Kalau period irregular normal je tu.

Cycle period normal tak?