Scan baby tak nampak kantung

Assalamualaikum .. nak tanya kalau kandungan 6-7 week normal ke scan tak nampak kantung ? #secondbaby #share²lah

Scan baby tak nampak kantungGIF
17 Các câu trả lời

Salam, nk tnya klau mcm ni boleh dipercayai tak.. Tkot upt scammer

sya pun pernah nampak kantung je

Inshaallah. Semoga dipermudahkan segala urusan

3y trước

aminn 🤲🏻

Normal sis sebab baby kecik lagi 🥰

3y trước

Saya pun masa 7w4d scan tak nampak apa apa. Dah lah masatu saya pernah bleeding sikit. Doctor siap cakap mungkin kandungan luar rahim. Tp Alhamdulillah next scan dkt klinik lain, dah nampak kantung. Tu pun risau sebab selagi tak nampak heartbeat selagi tu risau. Tapi InshaAllah takde pape. Doa semoga Allah jagakan kandungan. sekarang dah nak masuk 9 week dah. Semoga sis pun sama nanti repeat scan jumpa apa yg sis harapkan. Apa apa pun jangan give up dan boleh cuba ke klinik lain pulak. Sebab alat dorang guna tu pun ada yg lama ada yg baru canggih. Nak lagi puas hati, cari klinik yg ada scan dari vagina.

normal..scan 2 minggu lg sis

Patut dah nmpk kantung

Normal sis