Surat sokongan pjj

Assalamualaikum. Nak tanya, jika suami kerja luar negara dan dia perlukan surat sokongan balik Malaysia awal untuk sambut kelahiran baby. Boleh ke, kita dpatkan surat tu daripada dr kk atau ada cara-cara lain. Harap dapat membantu. Terima kasih.#firsttimemom #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

boleh cuba tanya doktor/nurse puan ya. sbb rasanya boleh je utk urusan kecemasan kan. Insha’Allah puan cuba dulu ya. moga dipermudahkan