Apakah ini

Assalamualaikum ,nak tanya ini ape yer .. adakah nii keputihan @ tanda ii nak bersalin ..sekarang ni 34w3d

Apakah ini
10 Các câu trả lời

Keputihan tp jgn amek remeh ye mommy2 ye semua kalau dh nk due better bgtau doktor yg kita ada keputihan,doktor akn surh kita buat gbs,cek keputihan samada ia truk atau normal ,kalau keptusn gbs ok normal tp kputihan msh berterusan doktor akn bg antibiotik ,antibiotik tu dmsukkan melalui vagina kita,tk sakit,kira mcm ubat tu blh protect kandungan kita nti beranak insya Allah tk kene jangkitan

gambar awak tuu keputihan yang. sy dulu tanda ii nk bersalin and dh ada pembukaan keluar lendir campur darah mcm dlm gambar pastu lps sejam keluar tanda lendir campur darah terus pecah ketuban time tuuu contraction sakit kaw ii alhamdullilah skrng dh nk habis pantang dh ank pon dah sebln lebih huhuhu.

Kalau mcm ni plak? keputihan @ tanda nak bersalin? 🤔 takde darah pun.. cumanya dah 2 hari perut mengeras tapi baby still aktif gerak ~ tekstur gel, kenyal2 gituu #36w6d #1stmomtobe

1y trước

saya pon ada kuar mcm nih byk ,tu pon lepas bersama asben blow dlm ..kkdg keputihan pon mcm ni juga saya pernah alami byk melekat kat pntyliner..da bbrpa hri perut kerap mengeras even bukan lepas bersama suami..org ckp bila dah bersama suami buang dlm akan mengeras..skrg saya 37w4D tgh try tuk bersalin awl dri due ..hehe tkut overdue kene induce ..

saya punya pengalaman , keluar mucus plug banyaaak warna jernih , dalam beberapa hari baru keluar darah berlendir g hospital check 2cm dan bersalin 🙈

Kalau besar sangat lain dari keputihan biasa tu mungkin mucus plug. Saya tanda nak beranak keluar ni banyak sangat Tapi takde darah.

Ni keputihan..warna putih nampak mcm normal lagi..sy dari awal pregnant mmg ada keputihan ni..

keputihan. kalau tanda nak bersalin dia tekstur mcm gel, kuning2 clear.. mucus plug namanya..

keputihan ...klau dia kuning bcmpur drh or coklat2 tnda nk brsalin

keputihan mcam ni normal ke? sy pregnant 12 weeks skrg.

Ni keputihan sis