Kata kata semangat

Assalamualaikum, nak tanya ibu ibu kt sini...ada x mcm sy...wktu hamil amik lesen....

1 Trả lời

Saya takda pengalaman tp bff saya ambil lesen time pregnant. Agak mencabar sampai masuk opis mata bengkak2 nangis. Banyak kali dia nk give up tp tetap cuba kuat demi baby even selalu kena tegur & rasa emosi. Alhamdulillah dah 7 bulan dia berjaya dpt P & bila dah lepas pantang mmg mudah hidup dia boleh kemana2 dgn baby. Sempat juga dia drive ke sana sini sebelum bersalin tp husband teman kt sebelah. Kena fikir positive sis nak2 kalau ada emergency, lepas bersalin baby sakit ke apa husband takda dia boleh terus bawa anak sendiri g klinik. Kalau naik grab lagi banyak keluar duit. Kalau sis mengalah skrg takut harga ambik lesen akan dtg lagi mahal + lepas bersalin nanti sis takleh nk commit ambil lesen sbb nk fikir anak kt pengasuh, nak pump susu lagi

10mo trước

ok awk...tq sudi bls soalan sy...Semangat!!!😍🥰🥰😍😍🥰