Degupan jantung baby

Assalamualaikum . Nak tanya dekat sis yang berpengalaman . Dekat kk kandungan berapa minggu . Baru dorang check degupan jantung baby ? Sebab saya tak sabar nak dengar ? Setiap kali tanya , mesti dorg cakap kandungan saya masih awal

21 Các câu trả lời

Terima kasih sis2 semua . Bestnya yang mana awal2 da dapat dengar degupan jantung baby . Saya bru haritu tanya , doktor ckp 28week baru dengar . Jd saya menunggu jela sampai waktunya . 😅

4y trước

Lama ny 28 minggu.......

sy haritu first time check jantung baby guna fetal doppler masa 20w sis..

klau tmpt kje sya biase 15-17week kite org dh cek dgupn jntung bby..

Klinik tmpt sy 19week bru nurse cek jntung bby dgn doppler

Saya 11 weeks dah dengar degupan jntung dia

17w,nurse akn pkai doppler...depend kk la kot

Sy 20w diorg start check setiap kali checkup

Saya 20minggu cek degupan jantung kat kk

Saya 15 week br dgr denyut jantung baby

Saya masa 17weeks hari tu♥️