Nak tanya plisss

Assalamualaikum nak tanya boleh ke baby umur nak msuk 6 bulan dh boleh bgi makn ke?

1 Trả lời

tgu la ckup2 6bulan dulu. kalau nak bagi jugak bwk jumpe doctor dulu, mntk doctor advise. selalu nya doctor x bagii bwh dri 6 bulan even lagi 1hari nk msuk 6bulan. nurse pon selalu pesan bwh dri 6bulan jgn bagi pape selain susu.

2y trước

ckup. jgn risau. mmg pemakanan bby bwh dri 6m susu je. lain2 xboleh. selagi berat die naik, berak kencing ok, mkna nya bby ckup susu.