tentang ovulasi

Assalamualaikum nak tanya biase hari ovulasi sakit berapa hari . .sy cd14 cd15 cd16 waktu subur lepas cd16 tu sy cek line opk dah negatif dah sampai dpo3. .tp rase skit cam sunggut tu masih lagi rase pda hri cd19 dpo3 Ke kesan dri sy ambil colomid

1 Trả lời

Ada buat BBT tak? Ambik clomid tu doctor ada suntik pecahkan telur or tak? Klau tak penah buat BBT boleh try guna yg tu pulak, bbt lebih accurate dari Opk.