Hantar diri 38 minggu

Assalamualaikum. Nak tanya, ada tak yang ada masalah gdm dan darah tinggi akan di suruh doktor hantar diri untuk beranak 38 minggu? Korang memang akan hantar diri atau tunggu masuk 39 minggu macam tue.

2 Các câu trả lời

Kalau dpt referral letter dari doc utk serah diri wajib pergi serah diri. Biasa doc akan bg tarikh bila kita kena serah diri

GDM apa? Ubat/insulin ke on diet? Kalau GDM on ubat/insulin memang kena serah diri 38 weeks.

8mo trước

sya gdm takde on ubat. yg darah tinggi bru ada makan ubat.