Lebihan air ketuban

Assalamualaikum nak tanya ada sesiapa bole share tentang masa pregnant air ketuban berlebihan dan macam mana proses bersalin anda. Saya dah 29 minggu doctor cakap air ketuban saya banyak macam macam yang saya fikirkan. Berat pun selalu mendadak naik tiap kali check up tapi makan macam biasa je.

4 Các câu trả lời

Same lah kita aor ketuvan byk, bby pon besar... Kene scan o&g klinik besok 24.6 check air ketuban dn bby... Lg satu gdm on insulin... Besok doktor discuss normal or czer... Tlg semua doakan ye

Ada kawan saya yg hamil air ketuban byk. Doktor refer ke hospital. Mmg kene operate. Sbb klu tggu bersalin normal, nnti bimbang baby lemas klu lama sgt.

4y trước

Ouh yeke ok terima kasih atas kongsian hehe

Maaf sis, saya belum ada experience untuk air ketuban berlebihan. Apa2 pun semoga sis dipermudahkan urusan bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻🌹

sis mcm mana keadaan baby?ok x?sy pun air ketuban banyak..risauu

4y trước

Sy tak ingat sgt ada kat buku pregnant sy tp bila da dekat tarikh due air ketuban sy jd normal