Rase sakit payudara

Assalamualaikum n selamat pg. Sy baru lg dlm ni. Saya nak tanya,ada sesiapa pernah rase mcm yg saya alami x? Payudara sy rase membengkak dan rase sakit badan.Bahagian ari2 pun rase sakit.klu ikutkan tarikh period lambat lagi.sakit ni dah berlarutan 2minggu.sy xpernah alami mcm mne rase pregnant setelah 13tahun berumahtangga.

2 Các câu trả lời

Sma mcm sya.. Sya awaii bln 4 start skit breast tpi ad cek upt - ve 2kli cek dpt result yg smaa.. 🤦‍♀️🤦‍♀️Awai bln 5 skit breast jgak cek upt - ve.. Last sy malas nk lyn skit tu.. 18/5 tu sy start tringin nk mkn kmbing.. 🤣 🤣 Sy mmg xmkn kmbing tpi xtau la knpa tekak nie qasaaa nk mkn.. 19/5 cek upt +ve.. Sy mula blur st btul ka nie second cek lg dpt result +ve jgak..sy start xperiod bln 4 dn 5..lgpon sy period xregular kn.. P kk cek upt +ve bsok tu bt bku dh..doc scan 5weeks.. Allhamdulilah ttc slama 1y6m allah makbulkn doa sy..sis jgn risau insyaallah klau ad rezeki tu x kemanaaa..😘😍

Cek upt