Pedih di bahagian dada

Ade x ibu2 yg alami masalah mcm sy ni. rase pedih mcm luka dekat bahagian bawah payudara (bhgn dlm bkn bhgn luar) rase tu kdg2 je dtg, tp kalau mlm rase pedih tu makin kuat.

2 Các câu trả lời

pedih ulu hati tu ..sya amik gaviscon je utk redakan .. gaviscon bleh utk pregnant..ada tulis..klau terok sy amik 4 sudu..biasa je sy amik 2 sudu sbb klau terok 2 sudu tak mnghilangkan rsa pedih ulu hati .. msa baring tu kena tggikan bntal spya dada tggi tak bawah spya tak sakit sngt2

2y trước

sama2..syukur alhamdulillah.. bleh beli gaviscon kalau ubat gastric dktr bagi still lambat msuk ..sbb sy makn yg dktr bagi lambat sngt.. 😂 nak menangis rasanyaaa ..smoga dipermudahkan ya awakk

pedih ulu hati? mungkin boleh pergi check dgn dr dulu kot