Tips Baby Tidur Tidak Gunakan Buai

Assalamualaikum n Salam sejahtera.. Nak Tanya, siapa yang baby nya tidur bawah means tidak menggunakan buai.. Ada tips tak? Dan susah tak? 😁 Terima kasih.. ☺️

28 Các câu trả lời

Wslam.. anak sy xguna buai sejak lahir.. tdo tepuk2 je... Pastu tdola diorang.. anak sy twin..😄

4y trước

Sama la anak sy twin jgk..tdo bwh tepuk2 je.

tak susah pun dari awal lagi jangan kasih buai anak first saya tak de kasih buai

mummy kena tahan hati...semua tu dr kebiasaan yg mummy atur untuk baby jugak...

try mkn maltofer dgn jus mamariam sye amalkan yg tu je. alhamdulillah hb oke

Selalunye baby akan kenyang kalau dapat susu and then tido. Tak payah buai.

Sy x ajar masa bby sy x ltk buai just bg tdo bwh tepok3 isap pu ting da tdo

Ank sya Siang tdoq doi.. mlm tdoq bawh..skrg dh nk msk 8bulan...😅

Anak sy tido x pakai buai.tips jgn sesekali masukan dlm buai