Tendangan baby 17w

Assalamualaikum n hi mommy2 semua..😊 Sy nak minta pendapat mommy2 semua,,normal x klu rasa tendangan baby hari nie,,esok lusa cam tu xda? Sy tgh preg 17w5d hari nie,,2hari lepas first time sy dpt rasa n nmpk tendangan baby sy 2x time petang tu..but then semalam n hari nie sy dok tekan2 perut usik2 baby tp baby x bg respon,,x rasa tendangan pun.. Sy jadi risau,,normal ke x cm tu? Nie second baby,,anak pertama umur dah 4tahun,,so lupa2 dah bila n cm mna bg baby respon.. Kerr terlampau awal utk sy b'hrp dgn respon baby? Mommy² pls help me,,sy risau 🥺

1 Trả lời

normal sis. below 28w mmg ade hari rasa ade hari x. klau dah above 28w mmg konfem stiap hari rasa. klau kurg tu yg kena gi hosp masa dh above 28w nnt