Tanda tanya

Assalamualaikum n hai mumy2 semua, sy dh berkahwin setahun setengah, period ok setiap bulan. tapi, blm ada rezeki melekat, mengandung x pernah, gugur pun x pernah, tggi 158cm berat 55kg. nk pergi check doktor rasa takut. ada tak yg mcm sy? ada kemungkinan tiub fallopian tersumbat ke?

2 Các câu trả lời

hai, masa awal2 kahwin 3 bulan je makan asid folic, beropk sejak dari kahwin sampai skg masih beropk, ada je hari subur sehari atau 2 hari. apa2 pon thanks ye, lepas ni i cuba amal balik asid folic

Try mkn folid asid setiap hri dan track waktu subur guna opk ye😊selamat mencuba👌