Bf mummy nak makan vit c flavette glow

Assalamualaikum mummys.. saya bf baby.. umur nak masuk 3 bulan.. bole ka nak makan vit c flavette glow tu.. maklum laa lepas dah bersalin ni.. nak bela diri siket.. 😂 atau minum innershine ka .. boleh ? Ada kesan apeape ke kat baby?#firstmom #firstbaby

1 Trả lời

haritu sy ad tny official flavettes tu dia ckp dia sndiri x sure bf mom blh amek x , dia x sarankan..dia suh tny doc lbih details...tp sy pn x berani amek lg