Period on off

Assalamualaikum mummy Nak tanya normal ke tak kalau lepas bersalin period kita mcm on off. Anak 7 bulan, tapi start datang period waktu anak 6 bulan. Then bulan kedua ni belum datang lagi. Kalau ikotkan da lewat 3, 4 hari da ni. Anak fully bf

2 Các câu trả lời

cuba sis try check upt, mnatau ada isi 😅 sy bby bru 5 lbih hritu delay period 4 hari , try check upt naik double line terang, skrg dh msuk 3 bulan kndungan.. dh lh 1st bby sy ni bsalin scara czer 😂

1y trước

Aduhhh, takot plk nak check 😅

ade pakai perancang ke?