Keputihan air

Assalamualaikum mummy2 , nk tnya . Semenjak Saya dh msuk trimester 3 , klu saya tido time siang ,bangun2 mesti seluar dalam basah , kluar keputihan mcm air tp x de bau . Kenapa ya? 😫

7 Các câu trả lời

Sblom ni sy pun sama.. Risau gak ingatkn air ketuban ke ape sbb tiap hari bangun tdo mesti basah mcm tu... Rupanya keputihan je.. sy pegi hospital bila da betul² sakit perut masa tu...

Cuba check. If keputihan takpe, tapi kalau basah maybe air ketuban leaking. Kene check dengan doctor untuk kepastian. Jangan panik, takde apape punya. #TAPSupermoms

air atau lendir keputihan. sy fkir ada baiknya awk rjuk doc trus. takot leaking air ketuban. sbb keputihan biasanya tdklah smpai sluar basah.

Sy kena tu time 25Week air kluar smpai basah underwear 😂ingtkn leaking . p emergency cek kat bawah ,doktor kata keputihan .

Keputihan boleh terjadi kalau kita suka makan benda manis² ja biasanya

Sma cm sy.. Sy skg dh 30w3d

Sama lh