Cery berry

Assalamualaikum mummy semua. Saya nak tanya ada ka org alahan cirit? Saya dh 5 hari cirit tp tngah hari smpai pkul 3 ja. Dlm 3 4 kali cirit. Risau kandungan ok ka dak . Sy dah p klinik cek dah 2 hari lepas alhamdulillah kandungan ok. Tp cirit Tetap xok lg 😌 #preg10weeks

1 Trả lời

ada salah makan ke sis , kalau cerry berry ni make sure minum air masak banyak² risau dehydrated jee lg tgh pregnant bahaya jugak

11mo trước

Tak tahu laa makan mcm biasa ja. Dokter sruh stop dulu gulai susu . Sy stop pon xok lg