Due 31 OCTOBER

Assalamualaikum mummy sekalian, siapa due date kita sama? Tak sabar lah. Hari tu scan baby pun berat dah 2.9kg. Sgt besar. Doctor kata kalau belum jugak beranak dia bagi ubat paksa beranak. Ya Allah. Ada tak petua utk cepat bersalin ye? Kalau boleh nak natural dia nak kelua taknak induce ?

1 Trả lời

Bnykkan berjalan sis, turun naik tangga lg bagus, jln2 dkt shopping mall, baca surah maryam selalu, minum air kelapa, makan sayur bendi. InshaAllah mudah, kte ikhtiar je mana boleh