Masalah keputihan masa preegy

Assalamualaikum mummy sekalian nak tanya macam mana cara nak atasi keputihan semasa time tengah preggy ya?

2 Các câu trả lời

Tapi risau jugak kalau kata normal.. Bahaya jugak untuk baby nnt bila lahir.. Lain org lain jugak.. Kena selalu follow up jugak dgn dr.. Bgtau kata ada keputihan.. Saya pun selalu cmtu.. Sikit2 hal pun bgtau sebab risau..

5y trước

Saya skrg 31week... Jarang ada keputihan.. Sekali keluar warna coklat mucus atau lendir.. Terus g hosp.. Dr check cakap bnyk sgt keputihan kat dlm.. Lama2 keputihan akan berubah calour.. Kalau dia x keluar.. Dia jd kt dalam.. So, kalau sikit pun bgtau lah dr.. Bahaya utk baby

Keputihan normal.. Kalau bertukar warna mcm kuning pekat or hijau itu kena check doctor.. Banyak kan minum air suam Dan Air kelapa..

5y trước

Owh mcm tu tq sis n tq for reply #firstbaby 😊