Barang baby

Assalamualaikum mummy.. saya dah 5 month.. bila ye waktu yang sesuai beli barang2 baby ??

7 Các câu trả lời

wsalam. nak beli skrg pun boleh je. beli sikit2x ,nanti takda rasa duit keluar sgt kan. lagipun mesti awak da excited sama kan nak beli tuh.

sy dgn suami plan beli brg lepas scan jantina sis. which is sy ada appointment scan cun² genap 20minggu time tu.

sya dah start beli , nanti masuk 6 bulan tinggal nak beli barang sendiri je . senang awak beli sikit² .

Boleh je kalau nak beli Sikit2... kalau nak pergi keluar beli seketul rasa duit banyak keluar

sy pn 20w.. da stat beli brg bby skit2.. skit2 tu pn da berhbis rm200 😅 baju2 je x beli lg huhuu..

1y trước

ada yg sy beli kt shopee, ada yg beli kt mall.. cari brand fiffy je, hrga mampu milik.. 😊

wasalam,klu dah scan tahu jantina boleh suda start Beli pelan2 barang baby yg penting dulu

kalau 5month 18mggu kan?

1y trước

5 month 20 minggu sis..sebulan 4 minggu