32week

Assalamualaikum mummies.Harini saya dah cukup 32week.Dari petang smlm,saya mula rasa senak perut.Seakan contraction.Dalam 10-15 minit macamtu.Bila kurang sakit saya cuba bangun pergi mandi.Lepas mandi macam ok sikit.Tapi tak lama lepastu sakit balik.Bila saya try baring rehat, lama-lama baru ok.Ada kemungkinan ke baby keluar awal? Saya gdm on diet control

2 Các câu trả lời

Kadang ia hanya contraction false. Tanda² baby akan keluar dlm masa terdekat. Kadang jugak sebab kepala baby dah masuk dlm ruang pelvik kita. Harap u selamat melahirkan😊

Myb sis rsa braxton hicks tpi lau braxton tu kerap kna ke hsptl kdg bole jdi contraction yg btul.. klau pert kerap mngeras segera ke hsptl..