Anak sering menggaru - garu , gatal . Sebelum ni cuba letak cream youbaby & cetaphill. Masih begini.

Assalamualaikum mummies, siapa tahu ini apa? Perlukan rawatan segera dengan doktor atau perlu ubat di farmasi sahaja? #advicepls #pleasehelp #FTM

Anak sering menggaru - garu , gatal . Sebelum ni cuba letak cream youbaby & cetaphill. Masih begini.
3 Các câu trả lời

Haritu baby saya bulan pun kena tpi dekat pp dia, sya buat mnyak sapu dia sendiri alhamdulillah serasi sembuh.. lepastu tu masa 7bulan naik lagi mcm nie tpi hilang sendiri.

Kalau ikut gambar yang awak bagi. Sama macam anak saya! Ringworm. Kena pergi klinik. Nanti doktor bagi ubat.

1y trước

yeke ..ya Allah... terima kasih.

Jumpa doktor