Asking for tips untuk hilangkan selsema and pening

Assalamualaikum and morning.. Siapa² ada tak boleh share tips mcam mana nak hilangkan selsema and pening sebab selsema? doktor just bagi makan pcm tapi selsema still tak hilang.. I'm working so sangat menggangu nak buat kerja bila pening n selsema.. anyone boleh ke bagi tips yang okay?

1 Trả lời

Emmm... better lepas makan ubat selsema.. Tutup kipas or punca2 angin or aircond.. Tido dlm keadaan bilik tanpa pergerakan udara. Biar badan berpeluh.. nanti selsema tu akan makin berkurangan.. Kipas or aircond tu bisa la..masa ada selsema.. Puan akan bersin tanpa henti..n memg akan sakit kt peranak nanti.

5y trước

Thank you puan for tips.. tapi dah try tutup kipas n aircond still juga tak hilang n makin teruk pula jdinya puan.. lagi sakit selsema😣 Tapi memang betul puan asyik bersin jadi sakit at perut😥