Pergerakan baby ?

Assalamualaikum . Morning.. Hye mommies.?Nak tanya, pengalaman korang masing2, biasanya bila ek kita dapat rasa pergerakan baby? Week berapa? Mesti berbeza2 kan... saya dah 17w, 3day tp xrasa lagi pergerakan. Rasa ngilu adalah. ?Org kata klu anak first lambat sikit nak rasa betul ke??

8 Các câu trả lời

Sy masa week 19 baru rasa. Masuk week 20 dh clear betul rasa baby gerak. Sabar ye sis 🤗. Nanti baby dh masuk 7 bulan, x henti sis gelak sbb rasa happy sgt bila baby gerak. Pastu boleh nampak kt kulit perut gerak2 nyot nyot sampai husband pon jerit2. Hahahahaha.

4y trước

Yeke.. i cant waittt hahaha.. InshaaAllah semoga smua baik2 kan. ☺️

17 weeks dah dpt rasa 😍 baby first .. skrng tunggu masa nak bersalin dah 😊 doakan saya dipermudahkan urusan bersalin ye

4y trước

InshaaAllah semoga d permudahkan ye sisi💕☺️

16week keatas dah boleh rasa. Tapi rasa mcm kena jentik2 je. 20week keatas baru rasa kuat sikit pergerakan baby

4y trước

Ok noted. Thank u sis💕😁

Ya ank 1st lmbt sikit org xkp. Kdg2 dh gerak tp kita xperasan. Slow je dia gerak. Mcm bubble. Rse denyut lembut.

Saya awal 17 minggu dah start rasa baby gerak, tp bila dah masok minggu ke 20 makin kuat rasa baby gerak

4y trước

Yeke.. sy x rasa lg. Xpala setia menunggu😂

16 weeks saya dah rasa

4y trước

😁thank you..

Saya 18week bru rasa

4y trước

Bestnye hehe

18w baru sy rasaaa

4y trước

InshaaAllah amin.. thank you.. 💕💕