Placenta previa + uri melekat pada parut czer sebelum

Assalamualaikum momy2 semua, sape2 ada tak pengalaman pregnant macam sy, ada masalah uri melekat pada parut czer sebelum ni? Share sikit perjalanan momy pregnant sampai bersalin 😢

5 Các câu trả lời

sis nak tanya cemane boleh tahuu uri melekat pada parut czer ye ?? papepun semogaa dipermudahkan segala urusan sis aamiin . tolong doakan saya sekali ye sis . 8/4 nie elektif czer plus btl anak ktigaa hehee .

2t trước

heyy sis alhamdulillah for me laa czer plus btl so so je sis . saya malam kedua kat ward baru rasa sakit diaa means baru hilang laa ubat bius tu . malam pertama tuu rasa macam tak bersalin je hehe tapi bila dah sampai rumaa allahu rsa macam isi perut nak terburai tapi dua minggu je sakit sis lepas dua minggu alhamdulillah okay dah . sis kena positive je okayy jangan fikir sangat sakit tu in shaa allah okay

placenta accreta ke sis? tak ada pengalaman tapi tak silap doktor akan suruh cser juga kan kali ni? moga selamat semuanya 💐

3mo trước

Ye trpaksa czer jgk lepas ni, sbb uri memg tutup jalan, xboleh bersalin normal

Salam sis, maaf nk tny.. Sis due bile? Sy pon mslh yg sama mcm sis..

Boleh tau sis gap brp lama dgn first baby?