Baby 2bln 13hari

Assalamualaikum moms semua.. Baby sya sejak dua tiga hri ni asyik bejaga malam dia akn tdur petg dlm jm 4 pstu dia akn bngun jm 9 mlm sampai subuh dia x tidur normal ke sya first mom... Kdg sampai jm3 subuh pun belum tidur 🙃ada x cara nya supaya baby x bejaga mlm dn apa sebb baby bejaga yerr please bgi sya solution 🥺

1 Trả lời

jgn bgi tido pkul 4ptg. mmg la die xnk tdo mlm. dh bgun pon pkul 9mlm. bgi die tdo pkul 1 or 2. sampai pkul 5. nnti lps mghrb or isyak bru tdo kn balik.

1y trước

awk sendiri pon kalau tido sampai pkul 9 mlm mmg xnk tido dh lps tu kan. sbb x ngantuk. so sama la dgn baby. die dh x ngantuk, so die xnk la tdo sampai 3 4 pagi.