Masalah ketiak gelap

Assalamualaikum mommy❤️nak tanya sape kat sini sejak pregnant bawah ketiak dan celah peha gelap?😫😫😫pliss suggest apa yang boleh kita guna pakai untuk hilangkan😪😪segan even dengan husben sendiri🥴husben okay je..tapi sye yg tak selesa😌#pleasehelp #seriusnanya

2 Các câu trả lời

takkan hilang ..lepas bersalin gerenti hilang.. anak lelaki kot sbb saya masa ngandung anak lelaki mmg camni... blkg leher mcm apa..tp lepas bersalin terus hilang..

3y trước

Hurm tula..sental scrub pun tk jalan😅😅

sya baby girl pun ketiak jadi hitam 🥲 lps tue cpt sgt berpeluh mcm nak mandi berulang kali je rasanya..

3y trước

yee , harap2 back to normal 🥲