Boleh kongsi pengalaman mommy disini...

Assalamualaikum mommy...nak tanya 2 soalan.... 1-> ada tak yg amalkan minum minyak kelapa dara? Mommy amalkan sejak berapa week dan berapa kali sehari? Apa lagi kebaikan minum minyak kelapa dara? 2-> selalunya mommy dah ada susu badan start berapa week?? Lepas bersalin ke baru thu susu badan kita banyak/kurang? Ada tak mommy² mkn mknan tambahan mcm supplement utk prbanyakkan susu/ makan mknan brkhasiat?? Minta share pengalaman masing²..kalau rasa tiada kata² yg baik untuk diucap atau berkongsi,lebih baik mommy² abaikan 2pertanyaan saya 🥰...Terima kasih... #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

1- takde pengalaman 2- kena belajar dari 3rd trimester cara penyusuan. kalau teknik penyusuan betul dari awal, inshaAllah meriah susu. boleh cuba mulakan dgn follow nad masrom utk tips tips. dan masuk kelas penyusuan

2y trước

baik...terima kasih.....