Result minum air gula

Assalamualaikum mommy²..sy da minum air gula time 28w skrng da 30w tpi keputusan gula tu sy x Tau lgi.#seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

waalaikumsalam .. ada kk yg call patient gtau kalau sangkut .. ada kk mcm kk sya sini , mnum pagi ptg dah keluar result .. mcm sis mungkin x sangkut kot tu x da berita apa lagi .. nanti next appointment leh tnya dgn misi atau doc pasal result gula tu

kalau takde ape2 kabar biasa tak sangkut n tggu next tarikh appointment je laa.. kalau sangkut kk akan call