ketepatan scan

Assalamualaikum mommy2 smua..siapa ada pengalaman scan boy kluar girl..sbb td bru lepas scan doc kata gender nmpk mcm boy.. #sekadarbertanya

2 Các câu trả lời

Sy scan nampak girl keluar boy. Tapi naluri ayah nyaa kuat ckp ni boy. Barang semuaa beli barang boy. Alhamdulillah keluar boy 😂 sampai ke hari ni bangga dia betul.

3y trước

Nnt masa beranak, baby dh keluar, nurse akan tunjuk jantina baby kt kitaa n tanyaa “ni apaa ni??” Sy time tuu cakap “lelakiii!!!” 😂😂😂 dh mulaa fikirkan suami time tuu. Tp pkp suami tkleh visit. Mampu bg gmbar je. Tktahu laa reaksi diaa mcmana. Kalau boleh nak tgk kann 🥲

Saya anak kedua scan 100% xtepat 🤣.Scan dekat swasta n kk kata boy bila bersalin dapat girl.Yang ketiga nie belum scan lagi..