botol susu

Assalamualaikum mommy2 semua. Saya nak tanya botol yg mana elok yaa untuk ajar bby mnum botol susu. Di antara avent, tomme dgn pigeon yg mna elok ya sbb saya dh nk brkerja. Ank first so tk pndai sgt bab ni

9 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, botol ni sbnrya try and error sis. Mana botol susu yg anak nak dan tak tolak. Kalau macam saya, saya beli botol yg brand murah2 je. Saya guna botol pureen dan juplo sejak berpantang sampai sekarang anak dah umur 5 bulan. Alhamdulillah, anak okay dgn botol ni. Lagi satu, botol susu ni tak boleh guna lama2 sis. Maksimum tukar setiap 6 bulan 🤗

Sis ajar je dlu baby guna botol yg murah2..melainkan dia xnak..sbb botol susu ni mmg slalu kena tukar even yg jenama mahal pn. Botol susu yg murah2 tu bukan yg kedai dua ringgit eh.hehe..botol yg murah tu mcm jenama pureen,fiffy,anakku tu kira botol murah lg la bbanding jenama tommee tippee..

Sye bli botol mam . .mmle pkai pigeon . .dlm hari sye da ajar btol. .bkn xnk bf ..slah 1 sbb bby kning. Sye df ttba naek kning . .cba mam mommy. .puting pon lmbut. .pigeon pon oke 😊

Ikut baby lahh mana yang diorang rasa sesuai dan selesa.. anak saya taknak pureen apa semua.. tommee tippee, nuby dia ok

Pigeon wide neck ppsu. Baby sy botol avent.. Tommee tippi.. Nuk.. Sume tak ok..pigeon je ok

Ikut baby sis. Mcm baby saya taknak tommee tippie. Dgn botol MAM dia ok.

Sy guna avent n pigeon..

Sy dgr org kata pigeon

Pigeon wide neck