Baby songsang

Assalamualaikum mommy² semua , harap ada yg sudi jawab klau ada pengalaman pasal ni . Saya nak tanya baby sya songsang klinik dah bagi refer ke hospital jumpa pakar o&g , dapat tarikh temujanji masa 37 week , soalan saya masa datang temujanji tu apa prosedur yg akan dibuat ? dan kalau masih songsang kena tahan wad ke ? Sebab dari tarikh temujanji tu saya ada baki 2 hari lagi nak habiskan notis berhenti kerja,risau juga kalau kena masuk wad . Tak ada pengalaman ni anak pertama . 😥#ingintahu #firstmom

1 Trả lời

wsalam..hye.puan..mcm sy dlu masa bby songsang doc akn buat prosuder ecv pusingkan bby pada kedudukan spttnya..sebelum kita brsalin ...jd ms puan jumpa doc nnti try tnye doc apa prosuder dh team dia rancang tuk puan ms bersalin nnti...mcm sy dlu doc terangkan dlu mereka.nk buat apa dkt sy n bby sblm buat ecv dan bersalin..mcm sy..sy bersalin pd 34 minggu sbb alami pp type 3.. mg puan selamat bersalin dan dpmudahkan segalanya..aamiin

3y trước

sm2 kasih😉✌🏻 t8 care ya❤️