Beli Barang baby

Assalamualaikum mommy2. Nk tnya n mntk pndpat. Sy tgh prgnant ank ke2 bru 7week ,housewife, suami keja biasa jaa. Kilang. Gaji tak banyak mana. Bercadang nak beli brang bby awal, cth nya tiap2 hujung blan beli satu barang. Ada rezeki lagi beli lebih ckit. Sbb sy trfkir, nnti dah 6bulan tkut tak sempat nak beli. Tapi suami tkut nak beli, sbb trfkir org tua2 ckp, tak elok klau beli awal2. . Hnya mntk pndapt. Tq

44 Các câu trả lời

saya dah 20 week pn xbeli lg 😌 tggu 7 bulan insyllh

5y trước

Semoga dpermudahkan sis.

Wkslm.. boleh je.. xelok klw trlebih excited sgt tu..

5y trước

Tak pkir xcited sgt sis. Tp tgh pikir kewangan. Xcited tu mmg lah kn, ibu mna tak sronok. 😔🥺

Jangan beli lagi sis..survey je dulu

Bole je bli skit2

5y trước

Sye pon mcm tu. Bli sikit2.nk tunggu husband weekend je dpt pegi, itu pon xsmua dpt dibeli. Jdi Kite duk uma. Scroll la app shopee/lazada n ap2.