Sakit lutut

Assalamualaikum mommy2 kt sini ada x yg tgh mengalami sakit lutut? Sy nk masuk 34 weeks..lutut sblh kanan nie sakit sgt especially time nk duduk & bgn..klau nk bgn dr toilet duduk tue kemain sakit ngilu je rasa?baru hari nie terasa..mgkin sy bnyk berdiri..susu sy minum..ada cara x nk bg kurangkn sakit nie? Or blh suggestkn mana2 mnyk urut atau cream yg sesuai? Tq #1stpregnant

1 Trả lời

saya pun skrg 34w, selalu kaki lenguh2 sejak masuk 3rd trimester.. saya pakai yoko2 sebelum tidur sis.. Alhamdulillah dpt kurangkan rasa lenguh2 tu..