Tips kurngkn kuning bayi

Assalamualaikum.. Mommy2 ada tips untuk hilangkan kuning pada bayi tak? Bayi baru 3hari lahir#firstbaby #pleasehelp #1stimemom

2 Các câu trả lời

Kejutkan baby tiap jam untuk minum susu. Baby kuning memang kuat tido so kena paksa minum susu. Saya 2 3 hari baby kuning tak sampai hati kejutkan dia tido tapi bila tiap hari kena pergi klinik tengok dia cucuk lagi la sedih. So mommy memang kena bangun and berjaga lebih supaya baby cepat discharge kuning.

3y trước

Okay baik².. Terima kasihhh ☺️☺️

Sy kerapkan susu bdan je

3y trước

Ouhh okay baik².. Biasa berapa lama amik masa ye utk kurang?