Due 25/4 ad y same due x

Assalamualaikum mommy2 ad y dh selamat bsalin k?? Ibu due 25/4 nati tapi masih kuat bjln😂xsabar sbenarny tapi xpelh nikmati la dulu kdaan ni..

7 Các câu trả lời

saya pun 25/4🤭 excited sampai pujuk baby keluar awal..😂 bloody show dah ada cuma laluan jauh lagi. Harap2 sebelum raya baby keluar 😅 Semoga urusan bersalin sis dipermudahkan olehNya. Aamiin🤲🏼

1y trước

aamiin3 same2 la kite moga dimudahkan segala urusan

Waalaikumsalam.. Alhamdulillah sy dah selamat bersalin. Due 29/4.. Tapi rencana Allah lain..☺️ Skrg tgh bpantang hihi

1y trước

sy blm brsalin lg due sy 18/4,doakn sy smga cpt² bersalin ye ibu²🥰🥰

Due kita sma. Tpy Alhamdulillah, sya dh selamat melahirkan bby boy pagi tdy.

1y trước

Allahuakbar mudahnya ..doakan sy bgitu jgk ye..sebb xpernh lagi sapa spital terus bsalin slaluny kena tahan dulu ..harap sgt kali ni sapa spital nk bsalin je xnk lelame dh duk spita

Sama lh 25/4 tpy masih xdew apa2 tnda lgy. Hope dpat bersalin sblum due.

1y trước

kn..xde tanda jgk ni😂

🙋‍♀️ sama sis semoga dipermudahkan semuanya proses bersalin ya

1y trước

awk jgk yank .moga kite smua dimudahkan urusan

sy 14/4 sama masih bleh berlari 😂 ... 13/4 kena serah diri dah 🫠

1y trước

😂😂adoii hai moga dimudahkan urusan yank

saya pon due sma boy gk bersalin dh isnin harituu

1y trước

Alhamdulillah