bersalin hospital kerajaan

assalamualaikum mommy's , sy first mom , due bulan 10 ni . nk tanya , kalau nk bersalin hosp kerajaan tp nk wad kelas 1 atau 2 , kena letak deposit berapa ya , dn anggaran untuk kedua ii jenis kelahiran berapa ya ? normal and czer . sbb sy nk standby siap ii , xthu mcm mana nk mntk wad kelas 1 atau 2 . ada sesiapa yg berpengalaman ??? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Tak silap saya if nak masuk ward class 1/2 kena ikut kekosongan. Kalau ada baru boleh masuk. Deposit 800. Untuk normal biasa bawah 800. Nanti balance dia bagi balik. If czer 1k-2k depends on keadaan. Sy tengok dekat tiktok dia class 1 emergency czer. Bayar dalam 2k termasuk deposit 800.