Bekam vs hamil

Assalamualaikum mommy smua...saya nk tanya...saya bru bekam...tp ari ni cek double line...period saya last bulan april...sblm ni sebulan lepas missed period dh cek byk kali...xpregnant pun...2 3 ari ni bdn trasa letih sgt...bile cek naik double line...mslh nye sy bru selesai bekam...ade mommy yg prnh alami situasi mcm ni x...risau sgt...kalau dh thu pregnant mmg x gi bekam dh...saya mmg jenis period x teratur...trime ksaih utk respon mommy smua..#SeriusTanya

Bekam vs hamil
1 Trả lời

Kalau tengok sini macam second line tu tak berapa pekat. Jadi saya suggests, after 1 week awak retest balik. Kalau naik double line teras, terus pergi klinik swasta dulu untuk check baby how many weeks. Sebab kalau irregular period, baby age cuma boleh determine by scan je. After dah confirm dengan age baby terus call KK area awak untuk booking bukak buku pink.