Psoriasis masa pregnant

Assalamualaikum mommy smua..Nak tnya, sape kat sini time pregnant ni naik alahan kulit ..Sye sblum ni mmg ad psoriasis dekat kepala, sblum pregnant sye mmg pakai syampoo rambut sebitar dari farmasi Alhamdulillah makin kurag. Bila pregnant ni sye stop pakai sbb ad bahan2 trtentu yg perlu dielakkan masa mengandung. Bila stop ni alahan gatal2 ni melarat smpai ke leher pula. Ada yg alami benda sama tak? 🥹

1 Trả lời

Kalau masalah shampoo/rambut saya xda,tapi mmng ada alahan dekat kulit,naik biji-biji gatal,lagi-lagi dekat kaki

11mo trước

ok tq sis 😊