Second baby

Assalamualaikum mommy semua.. Result keluar samar2 mcm ni +ve ke ? Kanan 25/9 cek Kiri 26/9 cek Kalau betul prgnant Alhamdulillah syukur rezeki Allah bagi.. Last sy period 15/8 haritu.. Sebelum ni ada cek jugak tp result -ve😌 Weekday nanti bru nk comfirm kt klinik.. Anak sulong baru 1 tahun 3 bulan😚😚#ingintahu

Second baby
8 Các câu trả lời

mcm positive ...sy msa mula2 cek mcm ni jgk...lpas dua minggu cek balik trus jelas double line die..mungkin awal lg kot ni

3y trước

itu laa.. sy pon ta pegi klinik lg.. lpas cek haritu sy tggu dlu..

positif tu..br lg yg samar..cuba check lg..klo pergi klnk pun tkt kntung pun xbpe nmpk lg..

sy dulu mcmni sis.. lagi brp hri cek lagi.. inshaallah positif

Nnti lepas seminggu try check lagi ye 😁

3y trước

❤️❤️

saya test mcm ni.......harap2 positif la

3y trước

wahhh tahniaahhhh sis😍😍

alhamdulillah positif tu😇

insyaallah ada tu ...

mcm positif dh tu

3y trước

wahhh tahniahhh😍😍