bayi 2 bulan selsema

assalamualaikum mommy semua , ada tips tak untuk hilangkan selsema anak dengan cepat ? harini dah hari ke 3 anak selsema . dah try sterimar tapi hidung still tersumbat . ada tips lain tak ? kesian nak menyusu pon susah sbb kena bernafas ikut mulut 😔 #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

4 Các câu trả lời

anak saya pun sekarang tgh selsema baby 2bulan jugak, saya sapu minyak asmak kt hidung dia dan sedut hingus dia sllu guna aspirator nose.. Alhamdulilah la skrg dah better sikit..Yg minyak asmak tu mmg function bagus utk kegunaan baby time selsema/batuk . ada jual kat tiktok boleh search ye

anak saya 3 bulan pon selsema dekat 2 minggu , lepas pergi klinik , doc suggest neb alhamdulillah makin kurang . kat rumah rajin guna sterimar and sedut guna aspirator nose

lepas mandi spraykan sterimar and sedut hingus dia sis.. insyaAllah cepat baik.. ubat tak digalakkan untuk bawah 2 tahun.

pergi klinik sedut kahak