bayi 2 bulan selsema

assalamualaikum mommy semua , ada tips tak untuk hilangkan selsema anak dengan cepat ? harini dah hari ke 3 anak selsema . dah try sterimar tapi hidung still tersumbat . ada tips lain tak ? kesian nak menyusu pon susah sbb kena bernafas ikut mulut 😔 #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Trả lời

After spray awak ada sedut tak?

11mo trước

Faham. Kena buat percussion juga awak. Setiap kali anak saya selsema, saya akan sedut dan buat percussion juga.