🙂🥲🥲🥲🥲🥲🥲

Assalamualaikum mommy sekalian..nak tanya (maaf sensitif sikit) ada tak kat sini mommy yang pernah kehilangan/kematian anak dri dri kandungan lagi atau semasa/selepas dilahirkan..bileh bagitahu tak mcm mna nak dptkn kekuatan tu balik😔?..saya mmg dah redha tpi kadang kesedihan tu dtg ..sakit tu allah saja yg tahu..btw anak dlm kandungan sya meninggal masa kandungan dah 39week.Anak first #Alfatihahanaksyurgaibu

18 Các câu trả lời

Anak sy meninggal masa 28 weeks sbb drh tinggi mmg seksa amek masa bertahun smpai skrg kalau terkenang mmg sedih kuatkan semangat . InsyaAllah dia bahagia dh tu kat syurga

24 weeks 2 thn mnnti...alhmdulillah genab 1 thn Allah gntikn ... mula2 mmg sedih... X blh duk sorg2 jgn fikirkn sgt.. anggap ini dugaan...Insha Allah .Allah gntikn

3y trước

Sis buat cerclage ke

Sy paham sis. Semoga allah bg kekuatan kat sis. Allah akn gantikan dgn lebih baik... Mmg ank tggu di syurga.. tp hati mak allah je yang tawu ...

Maaf sis kalau tanya apa punca baby sudah tiada walaupun 39 week ??🙏😣sbb saya pun risau tak tahu punca nya

Semoga sis kuat semangat dan di berikan kekuatan.. Hugs ❤️

wsalam... ank sy mninggal dlm kandungan masa tu dh 6 bulan...

Salam takziah sis.

tkziah sis