Petua hilangkan kesan lebam anak di dahi.

Assalamualaikum mommy, saya nak tanya...ada tips dak untuk hilangkan kesan lebam di dahi? Pagi tadi anak saya terhantuk something kat dahi dia. Benjol...tapi saya dah tuam dgn air pns & ais...dah surut sikit. Cumaa lebam je...risauuu. Boleh share tips ...😣

1 Trả lời

Nntbhilang jgn risau. Anak2 sy ada yg terhantuk bucu bangku, jatuh katil tinggi, jatuh dr meja mkn ke besi meja.. 😅😅 semua hilang je kalau setakat lebam benjol tinggi mana pn. 🤭

4mo trước

ouh yeke😄😄