BENANG TERCABUT

Assalamualaikum mommy, saya berpantang hari ke 13. Semalam benang tercabut dengan sendiri. Takde sakit/darah keluar pon. Itu normal ke ?

3 Các câu trả lời

normal. memang akan ada yang tercabut, terjuntai la kadang2 rasa tak selesa sebab rasa macam tajam2. just biarkan je macam biasa, cuci berhati hati. jangan usik atau cabut sendiri.

5mo trước

Paham kak, sbb saya mmng tercabut sendiri hritu . Tu yang terkjutt ingatkan tak normal

selalunya nurse Akan check,klu Ada apa², akan dijahit semula..bekas tercabut Tu.

5mo trước

Alhamdulillah nurse cek katanya luka dh elok 🫶🏻

kalau da tercabut awk kne cek luka tu da bercantum cntik atau tak ..

5mo trước

Alhamdulillah smlm cek luka dh okay dh cantum elok