Induce belon

Assalamualaikum hi mommy.. nk tnye.. sebenarnye kalau induce belon. Boleh buat snaman tak?. Mcm squat ke. Jln itik ke.. sbb nurse suruh berehat je biar belon jtuh sendiri, bimbang nanti buat senaman. Belon jatuh tapi takde bukaan . Camne eh?. Slepas induce tu ad tnye doc bleh buat snman tak. Doc bgthu boleh. Confuse dah.. nurse bgthu cmtu trus rse takut nak buat senman.. #seriusnanya #seconbaby#38week1day

1 Trả lời

wsalam. boleh je sis nk bersenam ke apa. cuma jgn lasak takut tertarik belon tu saja. pnglmn sy, sy mintak misi gam selotep lekat tiub dkt peha so bila tgh exercise xde la terlanggar

12mo trước

sy brdiri pum nurse mrah😂.. ooh buat slow2.. segulung trus eh dia bg😂.. rse bnyk plk nk tnye.. hehe.. doakan sy, wlaupun doc cbut. hrap2 ad bukaan. pg ni pergi mndi. ad lendir dan drh..