Mommy help!

Assalamualaikum mommy! nak tanya siapa yg dah berjaya hilangkan hemoroid waktu mengandung? makan apa je yang berkesan ya? takut sangat nak bersalin nanti. 😭😭 tolong, ada yang tahu tak?

1 Trả lời

hemoroid tu buasir kn btul tak? kalau mslh buasir ni..puan blh try pergi dkt farmasi yg ada ahli farmasinya tnya ada jual ubat sapu tuk buasir bg mommy yg pregnant..tak slh sy ms sy kje hsptl private dlu sy bkje bhgian ubat..mmg ada ubat sapu .sapu je dkt tmpt terkeluar buasir tu nnti dia mengecut..jgn bia2kn..nnti dh jd tahap 3 n 4 terkeluar byk sush nk msukkn ke dlm nk kena operate pulak.kena jg pemakanan juga dan jgn angkt berat2 .ms berak pun jgn meneran..kena beli ubat lembutkn najis bg elak kita berak meneran jika puan alami mslh sush tuk [email protected] puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

2t trước

in shaa Allah boleh jika masih di peringkat awal puan blh try tgk mcmne....jgn smpai dh tahap 2 dan ke atas..nnti jd mcm mmbr sy nk duduk tak selesa rs bsh je berair dkt situ katanya kekdg rs gatal..doc kata dh tahap 4 .smpai doc suggest tuk operate...kalau dkt private hsptl dia mcm ada alat tuk msukkn balik..